פשטידת פטריות עם חציל מטוגן
אופן הכנת המתכון
אופן הכנת הבצק:
1. במעבד מזון לשים את הקמח, החמאה והמלח, ולעבד עד לקבלת בצק פירורי.
2. להוסיף את הביצה ולעבד רק עד לקבלת כדור בצק.
3. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
אופן הכנת המלית:
1. לקלוף ולפרוס את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
2. לטגן את החציל בשמן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג.
3. לפרוס את הפטריות לפרוסות.
4. בקערה לערבב את השמנת, הביצים והתבלינים.
1. במעבד מזון לשים את הקמח, החמאה והמלח, ולעבד עד לקבלת בצק פירורי.
2. להוסיף את הביצה ולעבד רק עד לקבלת כדור בצק.
3. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
אופן הכנת המלית:
1. לקלוף ולפרוס את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
2. לטגן את החציל בשמן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג.
3. לפרוס את הפטריות לפרוסות.
4. בקערה לערבב את השמנת, הביצים והתבלינים.
1. מרדדים על משטח מקומח את הבצק עד לגודל התבנית.
2. משטחים את הבצק בתחתית ובצידי התבנית.
3. מניחים את פרוסות החציל מעל הבצק.
4. מעל החצילים מניחים בשכבה אחת את הפטריות הפרוסות.
5. מעל הירקות שופכים את תערובת השמנת והביצים.
6. מכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהטארט משחים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה