פשטידת פטריות עם חציל מטוגן


אופן הכנת הבצק:

1. במעבד מזון לשים את הקמח, החמאה והמלח, ולעבד עד לקבלת בצק פירורי.
2. להוסיף את הביצה ולעבד רק עד לקבלת כדור בצק.
3. לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.

אופן הכנת המלית:

1. לקלוף ולפרוס את החציל לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
2. לטגן את החציל בשמן עד להשחמה ולהוציא לנייר סופג.
3. לפרוס את הפטריות לפרוסות.
4. בקערה לערבב את השמנת, הביצים והתבלינים.



1. מרדדים על משטח מקומח את הבצק עד לגודל התבנית.
2. משטחים את הבצק בתחתית ובצידי התבנית.
3. מניחים את פרוסות החציל מעל הבצק.
4. מעל החצילים מניחים בשכבה אחת את הפטריות הפרוסות.
5. מעל הירקות שופכים את תערובת השמנת והביצים.
6. מכניסים לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהטארט משחים.

קיבלתי בין הגבינות גבינה שיש בה עובש, והאמת בחיים לא הייתי מכירה ולא קונה אותה ,אבל זו הזדמנות להגיד לכם שטעמתי והיא ממש טעימה ,לא יודעת אבל גבינה שיש בה עובש זה לא נשמע טעים ואולי דוחה אני לא רציתי לטעום אפילו ,אבל כשבני בייתי טעמו ,ואמרו לי שכדאי לטעום ,ניסיתי וזה ממש טעים ,לא מאמינים נסו בעצמכם ,גבינה עם עובש של תנובה גליל רוקפור


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה