חגיגה לבנה!
- חומרים
- 500 גרם בסקויטים בטעם שוקו שופרסל
- 100 גרם חמאה
- 2 מיכלי שמנת מתוקה שופרסל
- 100 גרם סוכר (2/1 כוס)
- 2 אינסטנט פודינג וניל שופרסל
- כפית תמצית וניל
- 2 גבינה לבנה 5%
- 2 מיכלי שמנת חמוצה
למעלה מורחים קרם לוטוס
אופן ההכנה:
1. מרסקים את הבסקויטים
במעבד מזון.
במעבד מזון.
2. ממיסים את החמאה ומערבבים עם 300 גרם מהעוגיות המרוסקות.
3. מרפדים תבנית 24 ס"מ קוטר בנייר אפייה, מעבירים את תערובת הפירורים והחמאה לתבנית ובעזרת כף משטיחים באופן שווה על כל תחתית התבנית. מכניסים למקרר עד לסיום הכנת תערובת הגבינה. מוסיפים את התערובת על התחתית ומכניסים למקרר
מקררים במקרר 24 שעות לפני ואחר כך מוסיפים את ממרח הלוטוס
מקררים במקרר 24 שעות לפני ואחר כך מוסיפים את ממרח הלוטוס
תגובות
הוסף רשומת תגובה