עוגת גבינה בסקויטים וג"לי
עוגת גבינה בסקויטים וג"לי
הבסיס =לבסיס בסקויטים שופרסל טבולים בחלב או לרסק אותם עם מרגרינה מומסת ולרפד את התבנית שתי בחירות לבחריתכם
לעוגה
- 1 מיכל של שמנת מתוקה שופרסל
- 1 קופסה של אינסטנט פודינג וניל שופרסל
- ¾ כוס חלב שופרסל
- 1 מיכל של גבינה 5% (250 גרם)
- 1 כף אבקת סוכר
- 1 שקית של ג'לי בטעם פטל שופרסל
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם האינסטנט פודינג וניל והחלב. כאשר הקצף מתקשה מוסיפים לו גבינה 5%. מערבבים עד שהגבינה נטמעת ומורחים מעל שכבת הבסקויוים
4. חותכים את שארית התותים ומפזרים אותם בצורה יפה מעל הקצפת. מכניסים למקרר לשעה.
5. מכינים את הג'לי לפי ההוראות שרשומות על הקופסה, ושהוא מתחיל להתקרר מעט, שופכים אותו מעל תערובת הגבינה
6. מחזירים למקרר - עד שהג'לי מתקרר לחלוטין בתאבון ספרו איך יצא
|
תגובות
הוסף רשומת תגובה