לחמניות מפתות
הבולגרית יכולה להוות רכיב עיקרי בכריכים, תוספת לסלטים, חלק מפלטת גבינות מפנקת, כתוספת לחביתות, וכן לשימוש במאפים ופשטידות.
לחמניות מפתות
אופציה לארוחת הבוקר
ל-12 מאפינס עם גבינות משק צוריאל
2 ביצים גדולות
- 1/3 כוס (80 מ"ל) שמן זית
- 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
- 1 כפית שטוחה מלח
- בצל מטוגן
- זתים מגולענים
- 1 קופסה (200 גרם) קוביות גבינה בולגרית וצפתית משק צוריאל
לשימון
- תרסיס שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס. טורפים ביצים בקערה, מוסיפים י ושמן זית ומערבבים. מוסיפים קמח ומלח ומערבבים לתערובת חלקה. מוסיפים גבינה ובצל מטוגן וזתים ומערבבים רק עד לפיזורם בתערובת. יוצקים לתבנית עד 3/4 מגובה השקעים. אופים כ-20 דקות, עד הזהבה והתייצבות.
לחמניות מפתות
תגובות
הוסף רשומת תגובה