עוגיות שבולת שועל וגבינה לבנה

 עוגיות שבולת שועל וגבינה לבנה

  • 1 כוס (140 גרם) קמח
  • 1 כף (7 גרם) קינמון טחון
  • 1.5 כפיות (7 גרם) סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3/4 כוס (150 גרם) סוכר חום בהיר (סוכר דמררה)
  • 1/3 כוס (65 גרם) סוכר
  • 150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • 1 ביצה
  • קופסא גבינה לבנה
  • 2 כוסות (150 גרם) שיבולת שועל 
  • 1 כוס (150 גרם) שוקולד ציפס

אופן ההכנה:

1. מנפים לקערה את הקמח (מטרת הניפוי לאוורר את הקמח), קינמון והסודה לשתייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.

2. מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם שני סוגי הסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצה  וגבינה לבנה  ומערבלים מעט. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים רק עד שהקמח נספג בבצק. במידת הצורך נעזרים במרית כדי לוודא שנוצר בצק אחיד.

3. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבלים עד לפיזור אחיד.

4. לבסוף מוסיפים את הצימוקים ומערבלים שוב קצרות. מעבירים את הבצק לקירור לכחצי שעה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה