ניסתם לבשל אזיקונים?............

 איטריות אורז מוקפצות תוספת נהדרת מהירה טעימה 
 חומרים :
1 חבילה איטריות אורז רחבות
10 כפות רוטב סויה מתוק
10 כפות רוטב סויה מלוח
8 כפות רוטב צילי מתוק
4 כפות שמן
1 שן שום גדולה קצוצה דק
1 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
2 יח' ברוקולי טרי
1 חבי פטריות שמפיניון טריות לחתוך גס
1/4 כרוב לבן חתוך גס
1 בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה:
 להשרות את איטריות האורז במים מהברז ל-1 שעה או עד לריכוך.
 להפריד את הברוקולי לחתיכות לשים בסיר קטן להוסיף 1 כפית מלח ולשפוך מים רותחים על הברוקולי לכסות ולהמתין כ-10 דקות להוציא מהמים ולשמור בצד.
 לסנן את איטריות האורז.
 בסיר /ווק לשים 4 כפות שמן קנולה לחמם על אש גבוהה  להוסיף את השום לטגן מעט ,(זהירות נשרף מהר) להוסיף את רוטב הסויה המתוק, רוטב הסויה המלוח, רוטב הצילי , הסוכר והמלח, לתת לרטבים לבעבע ,(עובדים על אש גבוהה כל הזמן) להוסיף את איטריות האורז לערבב מעט,  לאחר 3 דקות להוסיף את הברוקולי והפיטריות, לערבב להמתין כ-5 דקות עד שכל האיטריות מצופות ברוטב, להוסיף את הכרוב , לערבב ולכבות את האש לפזר את הבצל ירוק ולסגור את הסיר עם מכסה ל-5 דקות , לאחר מכן להגיש חם הכי טעים לאכול מיד לאחר ההכנה .


 נו זה לא נראה אזיקונים?...

 האיטריות במיים רותחים

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!