מתכון לחרוסת

Eti_02(1)סלט ירוק עם ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת
חברת "פרימור", בשיתוף המתכונאית אתי בטיטו, מגישה לרגל חג הפסח מתכון לסלט ירוק עם רוטב ויניגרט רימונים וכדורי חרוסת. 
סלט העלים רענן וצבעוני לפסח ברוטב ויניגרט ייחודי העשוי ממיץ רימונים איכותי 100% סחוט טבעי של פרימור. באווירת החג הוספו לסלט חסה וכדורי חרוסת מתוקים. ניתן להוסיף עשבי תיבול או עלי ריחן כיד הטעם והדמיון. 
פסח כשר וטעים!
מצרכים לסלט:
חסה משי ב-2 צבעים (נמכרת גם באריזות)
עלי סלרי מ-3 גבעולים
4-5 צנוניות פרוסות דק
גרגירים מחצי רימון
אופציונאלי: טבעות בצל סגול
מצרכים לויניגרט:
5-6 כפות מיץ רימונים סחוט טבעי "פרימור"
1 כף חומץ בלסמי
1 כף מיץ מלימון טרי
1 כף שמן זית
1 שן שום קצוצה
חצי כפית גרגירי כוסברה
קורט מלח גרוס
פלפל שחור גרוס
מצרכים לכדורי החרוסת:
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
2 כפות ממרח תמרים
1 כף יין תירוש מתוק
 
אופן ההכנה:
  1. הכנת כדורי החרוסת: מערבבים את כל המצרכים. יוצרים ביד כדורים או ממלאים בתבנית פרלינים (מחלצים לפני ההגשה). מכניסים לקירור.
  2. הכנת ויניגרט הרימונים: מערבבים היטב בצנצנת סגורה את כל המצרכים מלבד שמן הזית.
  3. קורעים את החסה "ידנית" או בעזרת סכין מתאימה. מכניסים לקערת הגשה יחד עם עלי הסלרי והצנוניות.
  4. מוסיפים את שמן הזית, יוצקים את הויניגרט ומפזרים את גרגירי הרימון וכדורי החרוסת.
 Eti_02(1)

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה