פסטה עם זתים ללא גלוטן

 פסטה אורז ללא גלוטן
* 1 חבילה פסטה, מסולסלת ללא גלוטן של שופרסל  grenn
* 3 עגבניות שרי, בשלות, חתוכות לחצאים
* 150 גרם זיתים, מגורענים  שופרסל
פטרוזילה קצוצה
* 1 כפית אורגנו
* 2 כפות שמן
* 2 שיני שום
* לפי הטעם מלח
* לפי הטעם פלפל
הוראות הכנה
1. מבשלים את הפסטה במים באופן רגיל.

2. מחממים שמן בסיר, מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ- 4 דקות.

3. מוסיפים את השום, הזיתים, המלח והפלפל, מבשלים על אש בינונית כ- 5 דקות ומערבבים מדי פעם.מקשטים בעלה של אורגנו.

4. מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מחממים מעט. תמיד טעים גם לאחר הפסח  ובמיוחד לאנשים שרגישים לגלוטן.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה