שקשוקה בקלי קלות
שקשוקה בקלי קלות
לטגן קלות את הבצל והשום. להוסיף את העגבניות המרוסקות למחבת ולטגן עוד 5 דקות. להוסיף את התבלינים והרסק העגבניות והפטרוזיליה (הפפריקה מסמיכה את כל העסק). לערבב ולטגן 2 דקות נוספות. להוסיף את הביצים ולטגן על אש לא גבוהה עם מחבת חצי מכוסה על לרמת העשייה הרצויה של הביצים. להשתדל לכל אורך התהליך לא להשתמש באש גבוהה (חוץ מטיגון הבצל והשום) כדי לא לשרוף את הרוטב. בתאבון... ליד זה לחם שחור שלם אח אין כמו לחזור הביתה אחרי יום עבודה לשבת לאכול ארוחת שקשוקה זתים ולחם שחור |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
את המצרכים קיבלתי להתנסות מטעם שופרסל תודה ניסיתי ויצא מעולה ממליצה בחום |
תגובות
הוסף רשומת תגובה