תבשיל זתים עם קוביות בשר
זיתים מרוקאים עם קוביות בשררכיביםקופסת שימורים זיתים ירוקים מגולענים שופרסל
2 כוסות מים
כ-5 שיני שום
2 כפות שמן
קופסת רסק עגבניות שופרסל
1/4 כוס מים
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה- אם רוצים
כ-2 פרוסות לימון
בשר גולש חתוך לקוביות ומבושל במיםהכנה(לריכוך הזיתים) מבשלים את הזיתים בסיר בכוס מים עד לרתיחה, שופכים את המים ועושים שוב את אותה הפעולה.
בינתיים פורסים את השום לפרוסות ומטגנים בשמן עד להזהבה (זהירות, זה קורה מהר), מוסיפים את הזיתים שריככנו, רסק עגבניות, 1/4 כוס מים (אפשר קצת יותר- תלוי בסמיכות הרוטב הרצויה), מוסיפים את התבלינים ואת פרוסות הלימון. ואת הבשר המבושל מערבבים מביאים לרתיחה, מנמיכים את´האש ומבשלים עוד כחצי שעה בתאבון.
2 כוסות מים
כ-5 שיני שום
2 כפות שמן
קופסת רסק עגבניות שופרסל
1/4 כוס מים
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה- אם רוצים
כ-2 פרוסות לימון
בשר גולש חתוך לקוביות ומבושל במיםהכנה(לריכוך הזיתים) מבשלים את הזיתים בסיר בכוס מים עד לרתיחה, שופכים את המים ועושים שוב את אותה הפעולה.
בינתיים פורסים את השום לפרוסות ומטגנים בשמן עד להזהבה (זהירות, זה קורה מהר), מוסיפים את הזיתים שריככנו, רסק עגבניות, 1/4 כוס מים (אפשר קצת יותר- תלוי בסמיכות הרוטב הרצויה), מוסיפים את התבלינים ואת פרוסות הלימון. ואת הבשר המבושל מערבבים מביאים לרתיחה, מנמיכים את´האש ומבשלים עוד כחצי שעה בתאבון.
תגובות
הוסף רשומת תגובה