אפשר לאכול קנדי קראש אני טעמתי

קנדי קראש  לא רק משחק


 מתכון לסוכריות גלי

3 כפיות גלטין
שליש כוס מיים כוס וחצי פרי מרוסק לדוגמא מחית  תפוז תביא לכם סוכריות כתומות
 מחית אוכמניות צבע סגול קויוי צבע ירוק   או אם אתם מתעקשים אפשר צבעי מאכל אבל רק לטובתכם תשתמשו בצבעי מאכל טיביעיים,

ההכנה מערבבים את הגלטין עםהמיים ומניחים בצד מוזגים לסיר קטן שליש מכמות המיץ או מחית הפרי מוסיפים סוכר ומחמימים על אש בנונית מסירים מהאש בוחשים 10 שניות מוסיפים את הגלטין ובוחשים לתערובת הומוגנית מוזגים לתבניות שקעים קטנים כמו של בובנבונייירה  ומעבירים ל
במקרר ולמחרת זוללים

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

טבחה בחצילים טריפולטאי!