מישהו הזיז את הגבינה שלי!
איזה כיף לשמוע על עוד גבינות טבעוניות שיוצאות לקהל הרחב. היום הוזמנתי להשקה במסעדה בלב נווה צדק. לטעום מהגבינות החדשות. היה טעים מאוד ....
בתפקיד החלב –
אגוזי קשיו מובחרים, שהופכים בתום הליך ארוך וללא חומרי צבע או שימור, לחמאה
צרפתית מעודנת , שמנת שום בזיליקום, גבינת
רוקפור ועוד




מוצרי Nuts Chef
משווקים בישראל בלמעלה מ-200 חנויות ואף מייצאים את מוצריהם לחנויות מובחרות בצרפת
באופן מצומצם.
נכון לעכשיו היצע המוצרים עומד על תשעה מוצרים הנקראים
"מעדנים" המיוצרים ומשווקים באופן קבוע ועוד מעדן, בסגנון גבינת
הרוקפור, המיוצרת בהזמנות מיוחדות. בחברה מבטיחים כי הם עתידים להרחיב את המפעל
בקרוב ואיתו יורחב גם היצע המעדנים.
מוצרי The Nuts Chef:
אגדת קשיו: מעדן קשיו בסגנון חמאה צרפתית מעודנת. 25 ₪ לצנצנת.
קטיפת קשיו: מעדן קשיו במרקם קשה וקטיפתי. 27 ₪ לחבילה.
קשיו-מור: מעדן קשיו במרקם ובטעם של סינט-מור צרפתית. 30 ₪ לחבילה.
קשיו-עז: מעדן קשיו במרקם ובטעם גבינת עזים צרפתית. 27 ₪ לחבילה.
קשיומנת טבעי: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת עגבניות מיובשות ובזיליקום: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם עגבניות מיובשות בשמש, בזיליקום ונגיעות שום. 30 ₪ לצנצנת.
קשיומנת שום שמיר: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת שמנת עם שום ושמיר. 30 ₪ לצנצנת.
קשיורלה: מעדן קשיו במרקם ובטעם של מוצרלה די בופאלו. 30 ₪ לחבילה.
קשיוברט: מעדן קשיו במרקם ובטעם של גבינת קממבר צרפתית מעולה. 46₪ לחבילה.
מי שעומד מאחורי The Nuts
Chef הוא איש
העסקים והאמן דן שורר, שקורות חייו יכולים להתפרס על פני מספר ספרים. הוא
למד פילוסופיה בארצות הברית, הרצה באוניברסיטה ובגיל 25 כבר הספיק לזכות בפרס
הבמאי הצעיר מטעם איחוד התיאטראות בגרמניה. בהמשך היה בעליה של חברת ייעוץ גדולה
ליעוץ עסקי בארה"ב שבין היתר ייעצה גם לחיל האוויר האמריקני. בין לבין הספיק
לעשות קורסי בישול ב"קורדון בלו" בצרפת והתמחה בייצור גבינות ואף החזיק
למשך תקופה מסעדה על אי ביוון.
שורר מספר כי הוא טבעוני מעל ל-7 שנים מתוך בחירה וכאשר עבר לתזונה
טבעונית חיפש מה יכול לאכול אך נתקל במגוון מצומצם מאוד: "כחובב גבינות מושבע
לא מצאתי תחליף ראוי אחרי שבחרתי בתזונה טבעונית. בהתחלה פיתחתי לעצמי קרם בשמל
ומשם התפתחתי לעוד מוצרים כשהילדים שלי ושל זוגתי שימשו ששפני הניסיון שלי. המטרה
שלי היא לייצר תחליף איכותי טבעוני לגבינות מובחרות, כאשר השאיפה היא ליצור מעדנים
ברמה גבוהה מבחינה קולינרית באופן כללי"
ניתן להשיג את מגוון מוצרי The Nuts Chef בהזמנה
אישית מאתר החברה thenutschef.co.il או בחנויות "ניצת הדובדבן", "טבע קסטל", am:pm ובמגוון חנויות נבחרות.
ועכשיו למתכון! אם תרצו להכין לבד או אם נתקעתם ללא גבינה !
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 5 דקות
זמן הכנה: 5 דקות
רכיבים:
- 1 כוס קשיו טבעי מושרה לשעתיים
- 1/4 כוס מים מינרלים/ מים מסוננים
- 5 כפות מיץ לימון טרי
- מלח הימליה, פלפל – לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל הרכיבים מעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם קרמי חלק
- אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים
- מגישים לצד רצועות ירקות, קרקרים בריאים או פרוסות לחם שיפון טרי וחם
- שומרים במקרר עד חמישה ימים
יתרונות בריאותיים:
- קשיו מסייע בהורדת כולסטרול, מאזן לחץ דם ושומר על בריאות הלב
- שמרי בירה מסייעים בבניית שרירי ורקמות בזכות אחוז גבוה של חלבון והם מכילים שפע של ויטמיני B, החיוניים למערכת העצבים, מערכת הדם, הורמונים , מערכת העיכול ועוד
- לימון מאזן חומציות בגוף, מנקה את הגוף מרעלים, משפר תהליכי עיכול ומשפר את תפקוד מערכת החיסון
תגובות
הוסף רשומת תגובה