1/3 כוס שמן זית בצל חתוך לקוביות או קצוץ דק מה שתבחרו כרעיים ארבע או שש חתיכות אם תרצו בשר כתף אז תחכתכו לקוביות תבשלו במים רותחים כחצי בישול ואז להעביר לתבשיל ... 1 ראשי שום מפורקים לשיניים ללא הקליפה 1 כף פפריקה חריפה 1 כף פפריקה מתוקה 2 כפות גדושות רסק עגבניות 1 חציל מקולף חתוך לקוביות 2 עגבניות חתוכים לרבעים 2 תפוחי אדמה רבעים 700 גרם (חתיכה גדולה) דלעת, קלופה וחתוכה לקוביות גדולות מלח ופלפל לפי הטעם 1. מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח, מטגנים בצל ,מוסיפים את קוביות הבשר ומשחימים מעל להבה בינונית כ- 2 דקות מכל צד ומוציאים. 2. בשמן בו נצרב הבשר, מזהיבים את שיני השום כ-30 שניות מעל להבה בינונית גבוהה. 3. יוצקים לסיר עם שיני השום 1/2 כוס מים, מוסיפים את רסק העגבניות, שני סוגי הפפריקה, ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את החצילים והעגבניות אני הוספתי גם תפוח אדמה קוביות 4. מחזירים לסיר את הבשר, מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. 5. מבשלים מעל להבה נמוכה כשעתיים או עד שהבשר נימוח. אם רואים שחסרים נוזלים מוסיפים...
אסם מפחיתה סוכר, מלח ושומן, מבטיחה להוציא את ה-E ומשיקה קטשופ חדש 50 אחוז פחות סוכר. קטשופ אסם, האהוב והטעים כל כך על הילדים ומבוגרים. עכשיו ב-50% פחות סוכר ללא תוספת ממתיקים, הקטשופ עשוי מכמות של 18 עגבניות, יותר מכל מתחרה בקטגוריה, ומכיל רכיבים טבעיים בלבד. אסם משיקה קטשופ חדש - הקטשופ במתכון החדש מכיל 50% פחות סוכר ו-25% פחות נתרן. משקלו 710 גרם במקום 750 גרם בקטשופ הרגיל, אך במקרה הזה נפח המוצר נשאר זהה - וכך גם המחיר. הסיבה להפחתת המשקל, לדברי החברה, היא הפחתת הסוכר, שמשקלו הסגולי גבוה. קטשופ הוא אחד המוצרים היותר נפוצים על השולחן הישראלי, וכמות הסוכר שהוא מכיל מטרידה הורים רבים. וגם אותי בתור סבתא שהנכדים שלה זוללים קטשופ עם כל דבר. ניתן למצוא אותו בחנויות ברחבי הארץ
תגובות
הוסף רשומת תגובה