מאפינס ארוחת בוקר
100 גרם (1 כוס) קוקאר או מיקס פתיתי חמש דגנים
1 מיכל (1/2 ליטר) רוויון
70 גרם (1/2 כוס) קמח מלא תופח
70 גרם (1/2 כוס) קמח לבן תופח
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר חום
1/2 כוס זיתים קצוצים גס
100 גרם גבינת פטה מגוררת
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 ביצה
1/4 כוס שמן קנולה
1 מיכל (1/2 ליטר) רוויון
70 גרם (1/2 כוס) קמח מלא תופח
70 גרם (1/2 כוס) קמח לבן תופח
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר חום
1/2 כוס זיתים קצוצים גס
100 גרם גבינת פטה מגוררת
50 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 ביצה
1/4 כוס שמן קנולה
+ מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
+ מערבבים קוואקר עם רוויון ומניחים בצד ל-3 דקות להתרככות.
+ מערבבים את שני סוגי הקמח עם סוכר ומלח בקערה גדולה.
+ מוסיפים לתערובת של שיבולת השועל זיתים, גבינת פטה, קשקבל, ביצה ושמן ומערבבים. מוסיפים את התערובת לקערת החומרים היבשים ומערבבים רק עד שהיא נספגת בקמח. יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים.
+ אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. מצננים ומגישים חמים.
+ מערבבים קוואקר עם רוויון ומניחים בצד ל-3 דקות להתרככות.
+ מערבבים את שני סוגי הקמח עם סוכר ומלח בקערה גדולה.
+ מוסיפים לתערובת של שיבולת השועל זיתים, גבינת פטה, קשקבל, ביצה ושמן ומערבבים. מוסיפים את התערובת לקערת החומרים היבשים ומערבבים רק עד שהיא נספגת בקמח. יוצקים את הבלילה לתבנית השקעים.
+ אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס מזהיבים. מצננים ומגישים חמים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה