עוגת תפוחים עם קרממבל ללא גלוטן


חומרים

רבע כוס קמח חומוס
כוס ורבע קמח קונדיטור
כוס סוכר
ואפיה אחד
שלוש רבעי כוס שמן
וביצה אחת
חצי מיכל שמנת חמוצה

לערבב את כל חומרי הבצק לשמן תבנית ולשטח את הבצק ואחר כך לשים את המילוי התפוחים

מילוי תפוחים

ארבע תפוחים חתוכים לקוביות שופכים עליהם כף סוכר וכפית קינמון מערבבים ומפזרים על הבצק שבתבנית

קרממבל

50 גרם חמאה או מרגררינה  כף סוכר ורבע כוס קמח קונטיטור וקמח חומוס גם רבע כוס לערבב עד שיוצרו פרורים לפזר מעל התפוחים ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות בתאבון.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה