כל הגינה אצלי בצלחת

תגידו כמה פעמים רציתם להכין סלט והתעצלתם?.......... כמה פעמים כבר אתם מוכנים נפשית להכין סלט וכשפתחתם את המקרר מצאתם את עלי החסה והכרוב מתים  במקרר ?....... או שהפכו ליצור ירוק זעיר מעולם החיצון?........

היום בבוקר קיבלתי ערכות של שטראוס סלטי המושבה וסלט ערוגות מירקות חתוכים טריים נקיים  רק להוסיף תיבול כמו שמן זית מלח לימון והוספתי גם אגוזי מלך וחמוציות אחלה ארוחת בריאות בקלי קלות.יצא סלט פריך ונהדר המכיל חסה ערבית, חסה אייסברג, גזר וכרוב אדום , ירקות ועשבי תיבול במגוון טעמים - הדרך המושלמת לפתוח כל ארוחה או כתוספת לכל ארוחה. מחיר כ12 שקלים.


והערכה השנייה היתה תירס בואקום מוכן לאכילה רק לחמם במיקרו באמת החיים הטובים  אני אוהבת תירס אבל תמיד שאני מבשלת יוצאים לי יבשים או קשים לאכילה. פעם שקניתי זרקתי יותר מחצי כי הכמות היתה גדולה מידי בשבילי בעיקר שרק אני ובעלי כרגע בבית. גם את הקפואים ניסיתי ולא ממש מחבבת אותם. וכשקיבלתי את התירס הזה ממש שמחתי לא צריכה התעסקויות מיותרות .כמו לשים מים על הגז ולחכות ולבדוק מתי יהיה מוכן. פה התירס מוכן לאכילה נותר לי רק לחמם המרקם לא משתנה הטעם נשאר פריך ומפצפץ. כייף אמיתי.

והמוצר הנוסף רביולי בטטה ורביולי גבינה לחמם כמה דקות במיים רותחים ולהוסיף רוטב שמנת שזה גם מוצר שיש מוכן במקררים בסופר.
סלט  ערוגות או סלט המושבה

- שקית לקט ערוגות או המושבה  של שטראוס
100 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים
2 אבוקדו חתוך לקוביות גסות
3 ענפי בצל ירוק פרוס לטבעות גדולות
אגוזי מלך וחמוציות וגרגרי רימון מוסיף המון
מיץ מלימון אחד
מלח דק, פלפל שחור גרוס
שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את העלים עם העגבניות, אבוקדו ובצל ירוק אגוזים רימון וחמוציות מוסיפים לימון מלח ושמן לפי הטעם


רביולי בטטה או גבינה קלאסי מתכון
סלסלה וחצי של פטריות
2 בצלים
20 גר' חמאה
1 כף שמן
שקית של רביולי בטטה שטראוס
250 גר` שמנת לבישול
חצי לימון
פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור גרוס

רביולי בטטה עם רוטב שמנת פטריות - אופן הכנה:

מבשלים את הרביולי במים חמים.
חותכים את הפטריות לפרוסות קטנות.וקוצצים את הבצל.
מחממים מחבת עם חמאה,מוסיפים את הבצל החתוך,מטגנים עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הפטריות,ומטגנים ביחד עם הבצל עד שהפטריות מתרככות. להוסיף מלח, פלפל, שמנת לבישול, כמות קטנה של קליפה מגורדת של הלימון, ופטרוזיליה לפי הטעם קצוצה דק. להנמיך את האש ולבשל עוד כ-7 דקות מערבבים במשך כל הזמן עד שהרוטב מסמיך מעט.

מערבבים את הרביולי עם הרוטב וביתאבון!!!

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה