עוגת היער האדום

תבנית עגולה 26 ס"מ

חומרים לבסיס:
250 גרם פרורי פתיבר שופרסל מפוררים
150 גרם חמאה

חומרים למילוי:
2 שמנת מתוקה שופרסל
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל  שופרסל
500 גרם גבינה לבנה 9%
½ כוס סוכר
½ כוס חלב שופרסל
קליפת לימון מגוררת

פרות יער מומסים במיקרו שופרסל
אופן ההכנה
1. ממיסים את החמאה. מוסיפים את פרורי הפתיבר מהדקים 2/3 מהתערובת לתחתית תבנית משומנת. משאירים בצד את שאר הפרורים לקישוט.

2. מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.

3. מערבלים את החלב,סוכר והגבינה במהירות נמוכה כ- 2 דקות. מוסיפים את הפודינג ומערבבים עד לתערובת חלקה במהירות גבוהה, תוך הוספת קליפת הלימון


. יוצקים את תערובת הגבינה על הקצפת ומערבבים בזהירות.

יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומשטחים. מפזרים את הפרורים שנשארו מעל העוגה. מוסיפים מלמעלה את הפירות היער.




 מצננים במקרר למספר שעות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!