פחזניות ב10 דקות

פחזניות  ב10 דקות 

כוס   מים 

כוס חלב 

100 גרם חמאה

1/4 כפית מלח

1/2 כפית סוכר

כוס  קמח  אם צריך להוסיף תוסיפו עד קבלת בצק רך 
4 ביצים


אופן הכנה:

  מהירות הכנה 10 דקות ללא אפייה עם אפיה זה יכול להגיע חצי שעה

  • מחממים תנור ל-210 מעלות.
  • מרתיחים חלב, מים, מלח, סוכר וחמאה בסיר בינוני. לאחר הרתיחה מכבים את האש.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים נמרצות בכף עץ (חשוב) עד לקבלת בצק אחיד שנפרד מדפנות הסיר.
  • מעבירים את הבצק למיקסר ומעבדים במהירות איטית עם וו גיטרה עד שכל האדים משתחררים (3-5 דקות).
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה, בכל פעם ביצה אחת וממשיכים לערבל עד שהביצים נבלעות בתערובת. מומלץ להתחיל עם 4 ביצים ולבדוק אם צריך להוסיף את החמישית.
  • המבחן - מחזיקים חתיכת בצק קטנה בין האגודל לאצבע ופותחיפ, הבצק צריך להיות אלסטי, להמשך ולא להקרע מיד.
  • מעבירים לשקית עם צנתר ומזלפים על תבנית עם נייר אפייה (צנתר מספר 8 או 10).
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. פחזניות בינוניות - 10 דקות, קטנות - 5 דקות, גדולות - 20 דקות.
  • מקפידים לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.

מילוי יכול להיות מתוק או מלוח רק אל תשימו במתכון סוכר ואז המילוי יכול להיות כל דבר שתרצו

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה