מעמול תמרים עם סולת!
לבצק סולת:
250 גר' (כוס ורבע) סולת
150 גר' חמאה מומסת
140 גר' (כוס) קמח
כפית אבקת אפיה
כפית סוכר
חצי כוס מים או חלב
כמה טיפות מי זהר (לא חובה)
ממרח תמרים בקופסא
כפית קינמון
מעט ציפורן (לא חובה למי שלא אוהב)
מוסיפים לסולת חמאה ממוסת במיקרו מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה והסוכר ומערבבים. בשלב זה אפשר להוסיף גם מעט מי זהר ו ושאר המצרכים. הבצק ממש נוח לעבודה לא נידבק. לוקחת גוש בצק משטיחה על היידים,מניחחה עעל הבצק כפית ממרח תמרים ע קנמון סוגרת ומסובבת את הקצה של הבצק, מכניסים ךתנור עד שמזהיה . מפזרים מעל כשזה מוכן אבקת סוכר. יאמי!
תגובות
הוסף רשומת תגובה