מג"דרה אורז עם עדשים!
מצרכים
4 בצלים גדולים
4 כוסות אורז יסמין1 כוס עדשים ירוקות לאחר השרייה
1/4 כוס שמן קנולה
1 כפית שטוחה כמון
מלח
פלפל שחור
כף כרכום
8 כוסות מי ברז
8 כוסות מי ברז
- קולפים את הבצלים, וחותכים אותם לרצועות דקות.
- מחממים את השמן בסיר גדול, ומטגנים את הבצלים עד להזהבה.
- מוסיפים את האורז, ומטגנים עם הבצל עוד כשתי דקות, תוך כדי בחישה.
- מוסיפים את העדשים ומערבבים.
- מוסיפים את המים ואת התבלינים ומביאים לרתיחה.
- טועמים ומוסיפים עוד קצת מלח באם יש צורך.
- מנמיכים את להבת הגז לחום הנמוך ביותר, מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה.
- מכבים את האש.
- פותחים את מכסה הסיר, מערבבים קלות את המג'דרה ומכסים שוב לרבע שעה.
- עכשיו המג'דרה מוכנה ומזומנה לאכילה, בתאבון!
- טיפ לטגן רצועות בצל ולהוסיף מלמעלה ולא בתבשיל ככה אני אוהבת תנסו ותגלו לבד מה אתם מעדיפים
תגובות
הוסף רשומת תגובה