פול מדשש טריפולטיאי

 מצרכים

2 כוסות פול  קטן יבש (בהיר מקולף)
7 שיני שום שלמות
1/4 כף פפריקה מתוקה / חריפה
1/4כף כמון
מלח
4- כוסות מים



אופן ההכנה
משרים את הפול במים כשעה.

ומבשלים ½ שעה ומוסיפים כל פעם מעט מים לפי הצורך עד להתרככות הפול  
(בסוף הבישול לא צריכים להישאר מים)
מסירים מהאש מועכים למחית וממליחים מוסיפים את השום הפפריקה והכמון.
מגישים בצלחת שטוחה (כמו חומוס) בוזקים מעל שמן זית ופלפל צ'ומה ולימון כבוש
רינגה (דג מלוח)מטוגנת.
מנגבים עם לחם.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה