טבחה בכרת!
4-5 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ4-5 שיני שום
1 כף רסק עגבניות
1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
2 ראשי כרישה כרת מה שתקראו לזה
בשר שריר חתיכות גגדולות
2-3 כוסות מים
2-3 תפוחי אדמה
מלח פלפל שחור
ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ עם 4-5 כפות שמן בסיר רחב עד הזהבה. בינתיים מקלפים את שיני השום, קוצצים ומוסיפים וסיר לדקה נוספת. נזהרים שלא יישרף.
2. מוסיפים את הרסק והפפריקה ומערבבים. ממשיכים לטגן את הבצל והשום עם הרסק והפפריקה עוד 1-2 דקות.
3. מכניסים לתוך הסיר את קוביות הבשר והכרישה מערבבים היטב ומוסיפים את המים כך שיגיעו כמעט עד גובה הבשר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי מכוסה כשעתיים או עד שהבשר רכים נימוחים.
4. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ובכמון לפי הטעם וממשיכים לבשל תוך רתיחה עדינה כ-30 דקות נספות ועד שתפוחי האדמה רכים, אך לא מתפרקים.
5. מגישים עם אורז לבן ליד.
2. מוסיפים את הרסק והפפריקה ומערבבים. ממשיכים לטגן את הבצל והשום עם הרסק והפפריקה עוד 1-2 דקות.
3. מכניסים לתוך הסיר את קוביות הבשר והכרישה מערבבים היטב ומוסיפים את המים כך שיגיעו כמעט עד גובה הבשר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי מכוסה כשעתיים או עד שהבשר רכים נימוחים.
4. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ובכמון לפי הטעם וממשיכים לבשל תוך רתיחה עדינה כ-30 דקות נספות ועד שתפוחי האדמה רכים, אך לא מתפרקים.
5. מגישים עם אורז לבן ליד.
תגובות
הוסף רשומת תגובה