אושפלו מאכל בוכרי!

 מצרכים

  •  כוס שמן
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 1 ק"ג בשר צלי, חתוך לקוביות
  • 4 כרעי עוף
  • 1 קילו גזר, מגורד
  • 1 קילו אורז
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • מעט צימוקים 



ההכנה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את האורז עם הגזר, בצל  ומעבירים לתבנית חסינת אש שמתאימה לתנור, אפשר גם בסוטאז’. (נמוך ורחב)
  3.  מוסיפים את התבלינים יחד עם השמן והמים באותה קערה ומערבבים היטב. מכניסים את העוף והבשר שיספוג את הטעמים. 
  4. מוציאים את העוףוהבשר ומניחים מעל האורז.
  5. יוצקים מעל את המים המתובלים שנשארו בקערה,מוסיפים צימוקים, מכסים בנייר אפייה ומעליו רדיד אלומניום ואופים למשך שעה. 
  6. מסירים את הכיסוי ומשחימים במשך כ- 10-15 בתכנית גריל עד שהעוף זהוב ויפה. 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה