אורז אדום עם פול ושמיר
האורז האדום של אימי זכרונה לברכה היה התבשיל הראשון שפוגשים בערב ליל הסדר זו היתה ארוחת הצהריים שלנו לפני פתיחת החג הריח שלו והטעם שלו עדיין בפי אני מתגעגעת לבישולים שלה ולכן אני כותבת אותו פה כדי לא לשכוח . שיהיה לכולנו חג פסח שמח וטעים. המנה פה מאוד גדולה אפשר לעשות חצי כמות תלוי לכמה אנשים שאתם רוצים.
- 2 כוסות אורז בסמטי
- 2 כוסות פול קפוא
- 1 בצל
- 2 כפות רסק עגבניות
- 4 כוסות מים רתוחים
- 3 כפות שמן קנולה
- כף פפריקה מתוקה
- קורט פלפל שחור
- כפית מלח
- חצי כפית כמון
ההכנה
לטגן עם 2 כפות שמן בצל אחד, פול עד להזהבה.2. להוסיף 6 כוסות מים, מלח, פלפל ורסק עגבניות טרי.3. לבשל כרבע שעה.4. להכניס את השמיר הקצוץ.5. לשטוף את האורז במים, לסנן ולהוסיף לסיר.6. לבחוש ולבדוק טעמים.7. לבשל כחצי שעה על אש קטנה. בתאבון.
תגובות
הוסף רשומת תגובה