קוקלה כופתאה טעימה מבית טריפולטאי
קוקלה הדבר העגול והטעים שנמצא בכל חמין טריפולטאי אני שדרגתי את הקוקלה עם מרגינה נטורינה שזה יהי פחות שומן בקר.
250 גרם שומן בקר אפשר להכין ממעט שומן והשאר נטורינה ממרח מרגרינה מאוד בריאה- ביצה
- 2-3 שיני שום כתושות (או כפית שום כתוש)
- כף פפריקה (מתוקה, חריפה – מה שבא לכם)
- כפית מלח
- בערך 250 גרם סולת
בידיים לשים את כל החומרים מלבד הסולת.
מוסיפים את הסולת בהדרגתיות, רק עד שמתקבל בצק שנוח לעבוד איתו. לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות.
מכינים כופתאות ומוסיפים לסיר החמין השאר אפשר להקפיא לפעם הבאה
תגובות
הוסף רשומת תגובה