טרשי סלט דלעת טריפוליטאי

ממרח טעים שתמיד מצטרף לצלחת הקוסקוס


חתיכה גדולה (800 גרם) דלעת, קלופה וחתוכה גס 

המשך הבישול:

1/4 כוס שמן (איזה שבא לכם)
שיניים מראש שום אחד, קלופות 

כף פפריקה – מתוקה ו/או חריפה
מלח ופלפל שחור טחון
 מיץ לימון סחוט טרי 

כפית שטוחה כמון טחון
חצי כפית קימל טחון 

אופן הכנה:

תחילת הבישול:

  • שמים את הדלעת בסיר בגודל בינוני.
  • מכסים במים, מביאים לרתיחה ואז מבשלים מעל להבה בינונית בכיסוי חלקי 30-40 דקות או עד שהדלעת רכים לחלוטין.
  • מסננים ונותנים לדלעת להתקרר מעט. מוסיפים את כל התבלינים ושמים במיקסר עד לממרח חלק .בתאבון

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!