טרשי סלט דלעת טריפוליטאי

ממרח טעים שתמיד מצטרף לצלחת הקוסקוס


חתיכה גדולה (800 גרם) דלעת, קלופה וחתוכה גס 

המשך הבישול:

1/4 כוס שמן (איזה שבא לכם)
שיניים מראש שום אחד, קלופות 

כף פפריקה – מתוקה ו/או חריפה
מלח ופלפל שחור טחון
 מיץ לימון סחוט טרי 

כפית שטוחה כמון טחון
חצי כפית קימל טחון 

אופן הכנה:

תחילת הבישול:

  • שמים את הדלעת בסיר בגודל בינוני.
  • מכסים במים, מביאים לרתיחה ואז מבשלים מעל להבה בינונית בכיסוי חלקי 30-40 דקות או עד שהדלעת רכים לחלוטין.
  • מסננים ונותנים לדלעת להתקרר מעט. מוסיפים את כל התבלינים ושמים במיקסר עד לממרח חלק .בתאבון

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה