טרשי סלט דלעת טריפוליטאי
ממרח טעים שתמיד מצטרף לצלחת הקוסקוס
חתיכה גדולה (800 גרם) דלעת, קלופה וחתוכה גס
המשך הבישול:
1/4 כוס שמן (איזה שבא לכם)
שיניים מראש שום אחד, קלופות
כף פפריקה – מתוקה ו/או חריפה
מלח ופלפל שחור טחון
מיץ לימון סחוט טרי
כפית שטוחה כמון טחון
חצי כפית קימל טחון
אופן הכנה:
תחילת הבישול:
- שמים את הדלעת בסיר בגודל בינוני.
- מכסים במים, מביאים לרתיחה ואז מבשלים מעל להבה בינונית בכיסוי חלקי 30-40 דקות או עד שהדלעת רכים לחלוטין.
- מסננים ונותנים לדלעת להתקרר מעט. מוסיפים את כל התבלינים ושמים במיקסר עד לממרח חלק .בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה