יונה ועלה של זית
קיבלתי להתנסות בזתים המתובלים של זיתא . פשוט טעים כמו בפרסומת זיתא זה טעים. ללא חומר משמר גם טעים וגם בריא. תודה ללידרס על ההתנסות במוצרים הטעימים הללו.
האריזה נוחה לפתיחה וגם נשמרת לפתיחות חוזרות. הטעם ביתי ולא תעשיתי חושבים שאתם הכנתם במו ידייכם את הזתים טעם של מעדנייה.
#לאיכולבלי #זיתים #זיתא.
הנה מתכון אסאדו עם זתים זיתא
- 1.5 ק"ג אסאדו עם עצם, חתוך לקוביות
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 4 כפות שמן צמחי
- 2 בצלים, קצוצים גס
- 4 שיני שום שלמות
- כוס יין
- כף אריסה
- קופסא גרגירי חומוס מבושלים שוופרסל
- קופסת זתים זיתא לא חשוב הטעם כל אריזה טעימה
- 2/3 כוס צימוקים לבנים
- פלפל חריף ירוק
- 2 פלפל חריף אדום
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה ואפשר להוסיף גם חריפה למי שאוהב
אופן ההכנה:
1. מתבלים את האסאדו במלח ופלפל שחור.
2. מחממים את השמן בסיר. מזהיבים את הבצל והשום, מוסיפים את האסאדו וכוס יין ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעה וחצי.
3. מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים ומתבלים. מביאים לרתיחה קלה ומבשלים כ-50 דקות נוספות. בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה