מתכון מוקפץ עם רוטב צילי wok

רוצים לתבל את סעודת ליל הסדר? 
רזיט שיווק מזון משיקה צמד רוטבי צ'ילי איכותיים: 
רוטב צ'ילי מתוק ורוטב צ'ילי חריף מסדרת wok כשרים לפסח ובמחיר מבצע! 

רוטבי הצ'ילי מסדרת wok מיוצרים מחומרי גלם המשובחים ביותר, ללא צבעי מאכל מלאכותיים וללא תוספת חומרים משמרים, מתבלים כל ארוחה ומהווים תוספת נהדרת לתבשילי בשר, דגים, קטניות וסלטים. 
להשיג במחיר מבצע של 10 ₪ לבקבוק 700 מ"ל!!!
רזיט שיווק מזון, המשווקת בישראל את מותג מוצרי המזרח הרחוק wok, משיקה לרגל חג הפסח שני רוטבי צ'ילי משובחים הכשרים לחג: רוטב צ'ילי מתוק ורוטב צ'ילי חריף כשרים לפסח (לאוכלי קטניות). צמד רוטבי הצ'ילי משובחים, עשויים מחומרי גלם איכותיים, בעלי טעם נפלא, צבע כתום עשיר וניחוח ארומטי עמוק ומלא. הרטבים הנם חלק מסדרתwok המצליחה, הכוללת מגוון מוצרים מהמזרח הרחוק, בהם רוטבי סויה, רוטב צ'ילי ללא סוכר, רוטב חמוץ מתוק, חלב קוקוס, אורז לסושי, אצות נורי, אבקת וואסבי וסדרת סושי להכנת כל סוגי הסושי. 
רוטב הצ'ילי החריף והצ'ילי המתוק של wok, הם חגיגה נהדרת של טעמים ויהפכו כל ארוחה, במיוחד את ליל הסדר העשיר בתבשיליו, למוצלחים במיוחד. רוטבי הצ'ילי, הנציג התאילנדי המוכר והידוע שחדר למרכז המטבח הישראלי, מיוצרים מחומרי גלם משובחים, ללא צבעי מאכל מלאכותיים וללא תוספת חומרים משמרים. הרטבים משווקים באריזות של 300 ו-700 מ"ל.
רזיט שיווק עוסקת בייבוא ושיווק מוצרי מזון. מוצרי החברה מבוססים על חומרי גלם איכותיים ועל יצרנים אמינים וותיקים בארץ ובעולם. 
במחיר מבצע מיוחד לחג: 10 ₪ לבקבוק 700.    
כשר לפסח לאוכלי קטניות, בהשגחת הרב אריה רלב"ג ארה"ב ובאישור הרבנות. 
להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות. 
מוקפץ תאילנדי 
מצרכים
2 גזר חתוך לרצועות
3 גמבות בצבעים ( אדום , ירוק ,צהוב )  חתוך לרצועות
1 קישוים חתוך לרצועות
1 בצל - קצוץ .
1/4 כרוב ( לא חובה ) חתוך לרצועות
פטריות ( לא חובה ) חתוך לקוביות
נבטים ( לא חובה )
2-3 חתיכות חזה עוף (שניצל )

1 כפית מלח שטוחה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית אגוז מוסקט - מומלץ.
1 וחצי כף דבש סילאן
5-6 כפות רוטב סויה ( זהירות מאוד מלוח )
1 כפית צילי - למי שאוהב חריף..
שמן זית
1/2 חבילה אטריות נודלס

אופן ההכנה
שלב 1.
נתחיל עם הנודלס :
לוקחים סיר עם מים עם וכפית מלח שטוחה מכניסים לתוך הסיר את הנודלס מרתיחים כ -5 דקות . עד שהאטריות מתרככות קצת .
שוטפים במים קרים ומניחים בצד .
 שלב 2.
לוקחים את החזה עוף חותכים לרצועות בנוניות .( בגודל חצי אצבע בערך ).
שופכים כ -1 כפות שמן זית לתוך הווק מחממים על אש גבוהה .
מכניסים לתוכה את הרצועות חזה עוף ומתבלים בפפריקה מתוקה .מקפיצים או לחילופין מערבבים עם כף עץ עד לשינוי צבע החזה עוף.
מוציאים את הרצועות לקערה .
שלב 3 .
שופכים לווק עוד 2 כפות שמן , מחממים על אש גבוהה ומוסיפים את  הבצל הקצוץ מקפיצים קלות עד להשחמת הבצל.
מוסיפים את הגזר הקצוץ מקפיצים מעט כ-2-3 דקות .
ומוסיפים את שאר הירקות בהדרגה את הנבטים מוסיפים אחרונים .
מקפיצים לעוד 7-10 דקות .



שלב 4
מוסיפים לתערובת הירקות שבשלב 3 את התבלינים: 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית אגוז מוסקט , 1 וחצי כף דבש סילאן , 5-6 כפות רוטב סויה ו1 כפית צילי.
לערבב את הירקות עם התבלינים ולכבות את האש .
  • הכמויות של התבלינים ניתנות לשינוי על פי הטעם.

אופן הגשה
לוקחים צלחת הגשה רצוי לבנה וגדולה .
מניחים את הנוגלס במרכז משטחים מעט .מעל שופכים כ-2/3 מכמות הירקות עם הרוטב .
מעל מניחים את רצועות החזה עוף ומעל את שאר הירקות .
בהצלחה!!!.

בתאבון!!!


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה