גביעי הגלידריה של "עלמה"!

חברת גילרו, היצרנית המובילה בישראל לגביעי גלידה כבר 67 שנה, ופלים וקישוטי עוגות, יצרנית ומשווקת מותג "עלמה", משיקה גביעי גלידה מיוחדים לשימוש ביתי בעיצוב חדש: גביעי גלידריה במארז של 12 יחידות וגביעי אמריקה במארז 24 יחידות. 


עוגות בתוך גביעי גלידה

צרכים ל-12 גביעים:
12 גביעי גלידה עם תחתית ישרה 
בלילה של עוגת שוקולד מדהימה

לציפוי:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
 
שוקולד מריר מומס לשפוך מעל.ועל זה להוסיף סוכריות צבעוניות




אופן ההכנה:
1. מכינים את הבלילה של עוגת השוקולד ע"פ ההוראות שבמתכון.

2. ממלאים כל גביע גלידה בבלילת העוגה כ-3/4 גובה.

3. מסדרים את הגביעים בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-40 דקות.

4. מצננים לחלוטין את העוגות.

5. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים מעל כל עוגה בצורה של גלידה. .מעל שופכים שוקלד מריר מומס.

גביעי הגלידריה של "עלמה" משווקים לכל מותגי הגלידה המובילים בישראל בהם מפעלי הגלידה נסטלה, יוניליוור, שטראוס, בן אנד ג'ריס, ריו, פלדמן וגלידריות מובילות דוגמת אייסברג , וניליה, אניטה, דלי קרים , ד"ר לק , אלדו, סיצליאנית ועוד, גביעי הגלידריה באריזה משפחתית, עשויים מחומרי גלם משובחים, ללא שומן מוקשה וללא רכיבים מהחי, המתאימים לטבעונים.




גביעי הגלידה של "עלמה" נחשבים לגביעים האיכותיים והמשובחים ביותר מיוצאים למדינות רבות ברחבי העולם. הגביעים מיוצרים בטכנולוגיה ייחודית וברמת בטיחות ואיכות המזון מהגבוהים בעולם. נפלאים לשימוש באירוח וכקינוח בתוספת גלידה להנאת המשפחה בימי הקיץ החמים.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.




מחיר מומלץ לצרכן: כ-9 – 12 ₪ לאריזת גביעי גלידריה (132 גרם ל- 12 יחידות), כ- 6.90 ₪ לאריזת גביעי אמריקה (120 גרם ל- 24 יחידות).
להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה