פיצה כשרה לפסח ללא גלוטן!
פיצה קלה להכנה!
2/3+ 1 כוסות קמח נטול גלוטן ("קונדיטור")
2 כפות שמן זית
1/2 גביע יוגורט (100 מ"ל) או גבינה לבנה
1/2 כפית מלח
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
-מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד (במידה והבצק דביק מידי- ניתן להוסיף עוד קמח נ"ג).
-פורסים נייר אפייה על התבנית ומשמנים אותה. משטחים בעזרת מערוך את הבצק על התבנית בצורת עיגול או מלבן (ניתן לקמח מעט את המערוך) ודוקרים באמצעות קיסם או מזלג את הבצק במספר אזורים.
-אופים 10 דקות בתנור ומוציאים החוצה.
-מורחים על הבצק רוטב פיצה, גבנ"צ ותוספות לפי בחירתכם.
תגובות
הוסף רשומת תגובה