קינוחי כוסות מפתי בר קרמל
שש גביעים של קינוחי כוסות
300 גרם פתי בר קרמל אוסם
חצי כוס סוכר חום
2 כפות חמאה
רבע כוס מים מרסקים ומערבבים את הפתי בר לפרורים
זביון
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
שליש כוס יין לבן
הכנה מכינים אמבט כפול יוצקים לסיר מים מניחים עליו קערה מקציפים את החלמונים 6 דקות.עד שנוצרת קציפה בהירה
קומפוט פירות
שתים וחצי פירות קפואים אדומים לבחירה
חצי כוס סוכר
כוס יין אדום
מקל קינמון לקישוט
כף קורנפלור
מתחילים עם הקומפוט מערבבים את כל החומרים חוץ מהקורנפלור. ובכוס שמים את הקורנפלור עם מעט מים בוחשים פנימה לתוך הסיר מקררים 20 דקות
עכשיו הרכבת המנה
פרורי בסקויט פירות ולמעלה הזביון בתאבון וחג שבועות שמח
עוד מתכון לעוגת שוקולד מבסקויטים פתי בר שוקולד מריר
חומרים
200 גרם פתי בר שוקלד מריר
שתי שליש כוס שמנת מתוקה
2 שליש כוס חלב
2 ביצים
2 סוכר וניל
רבע כוס אגוזי מלך
מלית
200 גרם שוקלד מריר
שלוש רבעי שמנת מתוקה200 סיסי
קוצצים את הבסקויטים מערבבים את כל המרכיבי העוגה מאחסנים במקרר חצי שעה מחממים את התנור משמנים תבניות שקעים בכל מנה שמים כף מהמלית ומכסים בתערובת העוגה אוןפים חצי שעה עד שהעוגה יציבה.
300 גרם פתי בר קרמל אוסם
2 כפות חמאה
רבע כוס מים מרסקים ומערבבים את הפתי בר לפרורים
זביון
3 חלמונים
חצי כוס סוכר
שליש כוס יין לבן
הכנה מכינים אמבט כפול יוצקים לסיר מים מניחים עליו קערה מקציפים את החלמונים 6 דקות.עד שנוצרת קציפה בהירה
קומפוט פירות
שתים וחצי פירות קפואים אדומים לבחירה
חצי כוס סוכר
כוס יין אדום
מקל קינמון לקישוט
כף קורנפלור
מתחילים עם הקומפוט מערבבים את כל החומרים חוץ מהקורנפלור. ובכוס שמים את הקורנפלור עם מעט מים בוחשים פנימה לתוך הסיר מקררים 20 דקות
עכשיו הרכבת המנה
פרורי בסקויט פירות ולמעלה הזביון בתאבון וחג שבועות שמח
עוד מתכון לעוגת שוקולד מבסקויטים פתי בר שוקולד מריר
חומרים
200 גרם פתי בר שוקלד מריר
שתי שליש כוס שמנת מתוקה
2 שליש כוס חלב
2 ביצים
2 סוכר וניל
רבע כוס אגוזי מלך
מלית
200 גרם שוקלד מריר
שלוש רבעי שמנת מתוקה200 סיסי
קוצצים את הבסקויטים מערבבים את כל המרכיבי העוגה מאחסנים במקרר חצי שעה מחממים את התנור משמנים תבניות שקעים בכל מנה שמים כף מהמלית ומכסים בתערובת העוגה אוןפים חצי שעה עד שהעוגה יציבה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה