קובה מבצק כרובית ללא גלוטן

 קובה מבצק כרובית

חומרים

כרוב גדול מבושל ומסונן מרוסק בבלנדר
מלח
פלפל
כרכום
פפריקה
ביצה

מילוי בצל טוגן ובשר טחון פלפל שחור מלח וזהו

מערבבים את הכרובית עם התבלינים לעיסה

מילוי : בצל מטוגן מוסיפים פרורי בשר טחון או חתיכות שניצל קטנטנות . שמים את עיסת הכרובית ביד ..משטחים שמים מהמילוי וסוגרים לקובות .מניחים אותם בנייר אפייה ואופים בחום 180 מעלותץ וזהו בריא וטעים. בתאבון ספרו איך יצא לכם.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה