תאכל מרק תהיה חזק
רשימת המרכיבים למרק אפונה קטיפתי
הוראות הכנה
- מטגנים בסיר את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים לעוד 3 דקות לקראת סוף הטיגון מוסיפים את התבלינים.
- מוסיפים את האפונה, מערבבים ויוצקים מים עד לכיסוי מלא של האפונה.
- מבשלים על אש נמוכה כשעה ובוחשים מדי פעם, לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה שמיר (משאירים מעט מהפטרוזיליה לקישוט בעת ההגשה).וכרפס
- מוזגים לצלחת עמוקה ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
הערה
לקבלת מרקם קטיפתי ניתן להעביר את המרק במעבד מזון או בבלנדר.
ניתן להמיר את האפונה בעדשים: ¾ כוס עדשים כתומות ו-3/4 כוס עדשים ירוקות.
כדאי לפזר גם קרוטונים של שופרסל
תגובות
הוסף רשומת תגובה