לביבה חמה ומתוקה!


החומרים ל-20 לביבות:
  • 1 ק"ג תפוחי אדמה גדולים או בטטה
  • 2 בצלים גדולים
  • 1 ביצה
  • 4 כפות קמח + מעט קמח לקימוח
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה:

1. מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומערבבים את הבצל המטוגן עם הפירה. מוסיפים לפירה את הביצה והקמח ומערבבים היטב.

2. יוצרים מהתערובת לביבות, טובלים אותן בקמח משני הצדדים ומטגנים אותן במעט שמן משני הצדדים.

מגישים: אפשר להגיש עם שמנת חמוצה מתובלת בשמיר ובבצל ירוק קצוצים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה