לביבה חמה ומתוקה!
החומרים ל-20 לביבות:
אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומערבבים את הבצל המטוגן עם הפירה. מוסיפים לפירה את הביצה והקמח ומערבבים היטב.
2. יוצרים מהתערובת לביבות, טובלים אותן בקמח משני הצדדים ומטגנים אותן במעט שמן משני הצדדים.
מגישים: אפשר להגיש עם שמנת חמוצה מתובלת בשמיר ובבצל ירוק קצוצים.
1. מבשלים את תפוחי האדמה ומועכים אותם לפירה. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב ומערבבים את הבצל המטוגן עם הפירה. מוסיפים לפירה את הביצה והקמח ומערבבים היטב.
2. יוצרים מהתערובת לביבות, טובלים אותן בקמח משני הצדדים ומטגנים אותן במעט שמן משני הצדדים.
מגישים: אפשר להגיש עם שמנת חמוצה מתובלת בשמיר ובבצל ירוק קצוצים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה