חומוס גרגרים מרוקאי חריף!
- ל-4 מנות:
 - 2 כוסות גרגירי חומוס, שהושרו לילה שלם במים קרים ובושלו כשעה וחצי עד ריכוך או חומוס סנפורסט מבושל
 - 6 שיני שום חצויות
 - 3 כפות שמן זית
 - 1 כוס ציר עוף (לחילופין, כף אבקת מרק עוף מהולה בכוס מים רותחים)
 - מלח
 - 1 כפית כורכום
 - 1 כפית פלפל שאטה גרוס
 
- מחממים בסיר את שמן הזית. מוסיפים את שיני השום ומטגנים עד הזהבה (נזהרים לא לחרוך את השום).
 - 2. מוסיפים את הכורכום ו"פותחים" את התבלין עם השמן והשום.
 - 3. מוסיפים את גרגירי החומוס המבושלים, ואחר כך את המלח ופלפל השאטה. מטגנים קלות על אש נמוכה, למשך כ-10 דקות, עד שהחומוס יתחבר עם התבלינים בסיר.
 - 4. מוסיפים את ציר העוף. סוגרים את המכסה ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה.
 
טיפ אפשר להוסיף קוביות בשר אדום מספר 5 צלי כתף יוצא מעדן

תגובות
הוסף רשומת תגובה