הו מאמא מייה זה פשוט פרפקטו
אסם מרחיבה את המותג 'פרפקטו' לקטגוריית הרטבים לפסטה, ותציג סדרת רוטבי עגבניות פרפקטו בצנצנת 400 גרם – בעלי מרקם עשיר ומכילים קוביות עגבניות, ירק ועשבי תיבול טריים.
הסדרה החדשה בארבע טעמים חדשים וממכרים-
הסדרה החדשה בארבע טעמים חדשים וממכרים-
רוטב עגבניות ובזיליקום,
רוטב עגבניות קלאסי – המיועד לשימוש כרוטב פסטה,
רוטב לקציצות או כל שימוש אחר,
רוטב לבולונז – המכיל בצל וגזר, ורוטב פלפלים לשקשוקה.
הסדרה תחליף את סדרת רוטבי הפסטה של אסם, וכחלק ממהלך הורדת המחירים של החברה, גם בסדרת הרטבים תהייה הפחתה של כ- 19% מהמחיר ל- 100 גרם לעומת המחיר של רוטבי העגבניות הקיימים תחת מותג אסם (במשקל 420 גרם).
במסגרת ההשקה גם הוזלו מוצרי פסטה פרפקטו בכ- 15%. המוצרים יגיעו באריזות חדשות. כלל 14 מוצרי הסדרה יהיו במשקל אחיד של 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות
כשרות בד"צ
במסגרת ההשקה גם הוזלו מוצרי פסטה פרפקטו בכ- 15%. המוצרים יגיעו באריזות חדשות. כלל 14 מוצרי הסדרה יהיו במשקל אחיד של 500 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות
כשרות בד"צ
שקשוקה בטעם בזיליקום
לטגן קלות את הבצל והשום. להוסיף את רוטב פרפקטו עם בזליקום למחבת ולטגן עוד 5 דקות. להוסיף את התבלינים והפטרוזיליה (הפפריקה מסמיכה את כל העסק). לערבב ולטגן 2 דקות נוספות. להוסיף את הביצים ולטגן על אש לא גבוהה עם מחבת חצי מכוסה על לרמת העשייה הרצויה של הביצים. להשתדל לכל אורך התהליך לא להשתמש באש גבוהה (חוץ מטיגון הבצל והשום) כדי לא לשרוף את הרוטב. בתאבון... ליד זה לחם שחור שלם אח אין כמו לחזור הביתה אחרי יום עבודה לשבת לאכול ארוחת שקשוקה זתים ולחם שחור |
תגובות
הוסף רשומת תגובה