פתיתים פלוס לחיים טובים פלוס
אוסם משיקה מהדורה מיוחדת סדרת פתיתים פלוס קיבלתי וניסיתי על ילדי המשפחה הקרובה וממש טעים וממש בריא ככה להכניס לילדים אוכל בריא.
בפתיתים תמצאו אריזות כמו פתיתים פלוס עדשים שהם עשירים חלבון מינרליים סי סיבים תזונת איים ורכיבי תזונה חשובה. בשל כך מומחי התזונה ממליצים לשלב קטניות בתפריט היישומי המלצה שלי להכין אותם כמו מגדרה טעים ובריא.
יש עוד שלושה סוגי פתיתים פתיתים עם בורגול
פתיתים עם סיבים תזונתיים ועוד פתיתים עם ירקות נסו ותתחילו לחייך שילדכם אוכלים אוכל בריא. ויש גם מתכון קל להכנה
1/2 1 כוסות גרגרי תירס
2 קישואים, קלופים וחתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
שמן זית כתית
1 כפית מלח
מלח ופלפל שחור
כוס פתיתים עם ירקות של אוסם
אופן הכנה
1. יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת ומחממים. מעבירים למחבת את קוביות הקישואים, מוסיפים קמצוץ מלח ומטגנים להשחמה.
2. יוצקים כף שמן נוספת למחבת. מוסיפים את התירס עם עוד מעט מלח ומטגנים עוד 3-4 דקות. מערבבים מפעם לפעם בכף עץ. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
3. יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים. מוסיפים כף אבקת מרק בטעם עוף ומביאים שוב לרתיחה.
4. לאותה מחבת בה טיגנו את הירקות מוסיפים 2 כפות שמן. מטגנים את הפתיתים תוך בחישה במשך 3 דקות.
5. יוצקים למחבת את המים שהרתחנו עם 3/4 כפית מלח, מכסים ומבשלים 15-20 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, עד שהנוזלים נספגים. מסירים מהאש.
1/2 1 כוסות גרגרי תירס
2 קישואים, קלופים וחתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
שמן זית כתית
1 כפית מלח
מלח ופלפל שחור
2 קישואים, קלופים וחתוכים לקוביות
3 כוסות מים רותחים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
שמן זית כתית
1 כפית מלח
מלח ופלפל שחור
כוס פתיתים עם ירקות של אוסם
1. יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת ומחממים. מעבירים למחבת את קוביות הקישואים, מוסיפים קמצוץ מלח ומטגנים להשחמה.
2. יוצקים כף שמן נוספת למחבת. מוסיפים את התירס עם עוד מעט מלח ומטגנים עוד 3-4 דקות. מערבבים מפעם לפעם בכף עץ. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
3. יוצקים לסיר 3 כוסות מים רותחים. מוסיפים כף אבקת מרק בטעם עוף ומביאים שוב לרתיחה.
4. לאותה מחבת בה טיגנו את הירקות מוסיפים 2 כפות שמן. מטגנים את הפתיתים תוך בחישה במשך 3 דקות.
5. יוצקים למחבת את המים שהרתחנו עם 3/4 כפית מלח, מכסים ומבשלים 15-20 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, עד שהנוזלים נספגים. מסירים מהאש.
תגובות
הוסף רשומת תגובה