עוגת בסקויטים ג"לי ואננס חתוך
עוגת בסקויטים עם ג"לי אננס וחתיכות פרי אננס
תבנית מלבנית חד פעמית בקוטר 26*32 .
כוס חלב +4\3 כוס לטבילת הפתי בר.
חבילת ג’לי בטעם אננס.
1 שקית אינסטנט פודינג וניל.
1 מיכל שמנת מתוקה 38% של השף הלבן.
קופסא של אננס חתיכות של שופרסל מכסים תבנית בבסקויטים טבולים בחלבבקערה נפרדת מקציפים כוס חלב,אינסטנט פודינג ושמנת מתוקה עד לקבלת קרם אוורירי.
לוקחים כמות נדיבה של קרם ועם לקקן מורחים על השכבה הראשונה של הפתי בר וכך חוזרים על הפעולה הראשונה ומסדרים מעל הקרם עוד שכבה של פתי בר טבולים בחלב ומעליהם שכבה של קרם וכך חוזרים על פעולה עד שמגיעים כמעט לסוף של גובה התבנית .
בכוס נפרדת מכינים את הג’לי אננס לפי הוראות יצרן ומערבבים היטב.
מסדרים את פרוסות האננס או חתיכות אננס מה שרוצים על השכבה האחרונה של הפתי בר הטבולים בחלב ו יוצקים בזהירות את הג’לי החם ומניחים ל-5 דקות להתייצבות של הכל.
מכניסים למקרר למשך הלילה בתאבון
אפשר להחליף את העיגולי האננס בקוביות אננס או כל פרי אחר משמש או אפרסק
תגובות
הוסף רשומת תגובה