עוף ברוטב שזיפים
"נפטון" מציגה רוטב שזיפים טעים - מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל
הרוטב מתקתק ופיקנטי ומתאים לכריכים, לתיבול מוקפצים, סטייק מינוט, חזה עוף, בשר, דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד אז הכנתי מהרוטב עוף טעים עם תפוחי אדמה יצא טעים קל הכנה.
- ירכי עוף עם עור בינוניות
- 6כפות רוטב שזיפים נפטון בבקבוק מאוד נוח.
- 3כפות רוטב סויה
- 1/2כפית פלפל שחור טחון
- 3בצלים בינוניים
- 1ראש שום
- 10תפוחי אדמה בינוניים
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חותכים את הבצלים לרבעים ואת ראש השום לחצי (אין צורך לקלוף את השום).
- מערבבים בקערה קטנה רוטב שזיפים, סויה ופלפל שחור.
- מושחים את חלקי העוף במשרה השזיפים והסויה ומניחים בתבנית.
- מפזרים מסביב את הבצלים, תפוחי האדמה, השום ואופים בתנור החם 40 דקות או עד שהעוף זהוב.
תגובות
הוסף רשומת תגובה