עוף ברוטב שזיפים

 "נפטון" מציגה רוטב שזיפים טעים - מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל


הרוטב מתקתק ופיקנטי ומתאים לכריכים, לתיבול מוקפצים, סטייק מינוט, חזה עוף, בשר, דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד אז הכנתי מהרוטב עוף טעים עם תפוחי אדמה יצא טעים קל הכנה.





  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את הבצלים לרבעים ואת ראש השום לחצי (אין צורך לקלוף את השום).
  3. מערבבים בקערה קטנה רוטב שזיפים, סויה ופלפל שחור.
  4. מושחים את חלקי העוף במשרה השזיפים והסויה ומניחים בתבנית.
  5. מפזרים מסביב את הבצלים, תפוחי האדמה, השום  ואופים בתנור החם 40 דקות או עד שהעוף זהוב.




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה