רביולי פסטה ריקו!

"פסטה ריקו" משיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה חדשה:

רביולי במילוי גבינות, בטטה, תרד וריקוטה ופלין פטריות, ריקוטה וכמהין

פסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה, עשויה בשיטה איטלקית מסורתית  מחומרי הגלם הטובים ביותר •

פסטה ריקו אינה מכילה חומרים משמרים או צבעי מאכל, השימוש במילויי הפסטה בירקות טריים בלבד, היא טעימה להפליא ומזינה, קלה ומהירה להכנה ישירות מהמקרר

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 24 ₪ – 27 ₪ לאריזת 330 גרם

כשרות: מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.




 

חבילת פסטה ריקו

מעט חמאה

1 בצל בינוני

1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות

1 קופסה שמנת לבישול של השף הלבן 10% או 15% שומן

1 קוביה תיבולית פטריות

1 שקית מרק נמס בכוס בטעם פטריות




מעט חלב

להכנת הרביולי:

 מבשלים את הרביולי במים רותחים לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומניחים בצד.


להכנת הרוטב: חותכים את הפטריות והבצל לקוביות בגודל בינוני. מטגנים בסיר רחב את הבצל עם מעט חמאה, מוסיפים את השמנת לבישול ולאחר מספר דקות מוסיפים את הפטריות ואת התיבול. מערבבים. 


מוסיפים את שקית המרק הנמס עם מעט חלב ומערבבים את הרוטב שנית. מבשלים על אש קטנה עד בינונית עד לאיחוד הטעמים ולהסמכה קלה. 


מוסיפים את הרביולי לרוטב בהדרגה ומערבבים הכל על אש קטנה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה