גלילות דבש ושוקולד ואגוזי מלך!

לכבוד ראש השנה מביאה לכם מתכון מעניין במקום עוגת דבש מסורתית  הכנתי עוגיות עם 

מילוי מעניין.אני אהבתי וגם בני ביתי .


 מצרכים

מלית

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. קוצצים אגוזי מלך.
  2. לשים את כל חומרי הבצק בידיים לבצק חלק. מחלקים ל-2 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח למלבן בעובי 1/2 ס”מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן עם צלעות ישרות).
  3. מערבבים ממרח תמרים עם קינמון וציפורן.
  4. מורחים את הבצק בממרח תמרים ומפזרים אגוזים. מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכינים מיתרת הבצק עוד גלילה (ומהשאריות עוד אחת קטנה) באותו אופן.
  5. אופים כ-35 דקות עד להזהבה.
  6. פורסים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.


"משק לין" משיקה סדרת ממרחים טעימים ובריאים לילדים ולהורים–בעיקר לקראת החזרה לבית הספר אבל לא רק....
*הממרחים מבוססים על סילאן טבעי בתוספת אגוזי לוז, קקאו משובח,
חרובים וטחינה מלאה 
"משק לין" יצרנית ומשווקת מוצרי מזון איכותיים ומשובחים, משיקה לקראת החזרה
לבית הספר ולכל לשוחרי מזון בריאות,  את סדרת ממרחי סילאן שוקולד, טעימים ובעלי ערכים
תזונתיים גבוהים.
ממרחי סילאן שוקולד מהווים חלופה ראויה, בריאה ומזינה עם שפע של סיבים, ויטמינים ומינרלים
התורמים לעיכול תקין ולתחושת שובע. הממרחים מיוצרים ללא תוספת סוכר וללא  חומרים משמרים
, ללא צבעי מאכל, ללא תוספת שומן צמחי, ללא חלב והם דלי נתרן ומפחתי קלוריות.
בסילאן כמות מכובדת של אשלגן ונוגדי חמצון והוא מכיל קקאו עשיר במגנזיום, ברזל וסידן ואגוזי לוז
המכילים חומצות שומן חיוניות וסיבים תזונתיים.
סדרת הממרחים של "משק לין" כוללת: סילאן שוקולד קוקוס, סילאן שוקולד אגוזי לוז,
שוקולד מנטה, סילאן שוקולד תפוז, סילאן חרובים לוז ומממרח חלבה ודבש.
תכולה ומחיר מומלץ לצרכן: 220 גרם-  18-22 ₪ לצרכן

להשיג ברשתות השיווק: ניצת הדובדבן, שופרסל גרין ( רק מאוקטובר יהיו הממרחים) מעדניות
מתמחות ברחבי הארץ

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!