סלט עדשים שחורות עם בטטה וסלק!
סלט עדשים שחורות עם בטטה וסלק אפויים
מצרכים (2 מנות)
- 1 בטטה
- כוס עדשים שחורות או קינואה שופרסל
- עלים מ-4 גבעולי פטרוזיליה
- כוס עלי ארוגולה
- 8 חצאים של פקאן טבעי
- 1/4 בצל סגול, פרוס דק
- גבעול סלרי, פרוס דק
- וסלק אדום
לרוטב:
- כף חומץ בלסמי
- כפית סילאן או דבש שופרסל
- כפית שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
ההכנה
מבשלים את העדשים במים שיהיו רכים,
את הבטטה והסלק חותכים לקוביות ואופים בתנור חם על מגש
מוסיפים את שאר המרכיבים . ושופכים מעל את הרוטב. וזהו בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה