כבר לא לבד!

סדרת סלטי אינסלטיסימה – Insalatisima
ריו מרה, מותג הטונה מספר 1 באיטליה
ארוחה קלה של טונה וירקות, טעימה ומזינה
תמיד אתם מוסיפים משהו לטונה ? כי אני כזאת תמיד מערבבת משהוא עם הטונה פעם חמוצים פעם מיונז  פעם ירקות אז זהו יש מוצר חדש וממש טעים טונה מעורבת עם ירקות רק להכניס לכריך וזהו מתאים לטיולים שלא רוצים לקחת קופסאות ותמיד נשאר וזורקים . פשוט פותחים ומחסלים הכל כי זה טעים.

סדרת "אינסלטיסימה" של מותג "ריו מרה" מציג ארוחות קלות של ירקות עם טונה בשני טעמים:
  • ירקות בנוסח מקסיקני עם טונה - שעועית אדומה, תירס,  פלפל אדום, גזר ונתחי טונה בתיבול פיקנטי
  • ירקות גינה עם טונה - תירס, אפונה, גזר וזיתים עם נתחי טונה
סדרת ארוחות אינסלטיסימה של ריו מרה מציעה ארוחה קלה של טונה וירקות, אשר מגיעה בקופסה ייחודית עם מכסה לפתיחה קלה. אידיאלית לפיקניקים, טיולים, ונסיעות לחו"ל, כנשנוש מזין בין ארוחות או ארוחה קטנה כשלעצמה ואף כארוחה מהירה       on the go. כל מה שצריך לעשות לאחר הפתיחה הוא לערבב את הירקות הנמצאים בחלק העליון עם נתחי הטונה המובחרים של ריו מרה, הנמצאים בחלק התחתון- על מנת לשלב את מרכיבי הארוחה.
סלטי אינסלטיסימה של ריו מרה מכילים נתחי טונה מובחרים עם הקפדה על סטנדרט ייצור גבוה- החל באזור הדיג וכלה באריזה. דגי הטונה של ריו מרה עוברים תהליך ניקוי כפול להסרת כל עודפי השומן והחלקים הלא ראויים, כך שהצרכן מקבל נתחים נאים, שלמים ומושלמים. האריזה קלה ונוחה לשימוש: מסירים את מכסה האלומיניום ומערבבים את הטונה והירקות.
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות.
מכיל: 160 גרם.
נמכר על המדף בין טווח מחירים: 14.90-19.90 ₪
כשרות: כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל.

טעמתי מאוד טעים לפתוח בעיקר בטיולים. שהטונה כבר לא לבד אלה מצטרפים אליה ירקות ממש אהבתיאת הטונה עם הירקות פחות את הטונה עם השעועית כי אני לא אוהבת שעועית. החלטתי להכין לביבות מטוגנות

לביבות טונה
 מצרכים

2 קופסאות טונה ריו מרה עם ירקות
2 תפוחי אדמה בינוניים, מגוררים וסחוטים או בטטה מה שאתם אוהבים
חצי כוס קמח
1 בצל בינוני, קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1-2 ביצים, לפי הצורך
מלח, פלפל שחור
כמון
2 בצלים ירוקים קצוצים
1. בקערה מערבבים את כל החומרים, להוציא ביצים ובצל ירוק, עד לאחידות.
2. מוסיפים ביצה ומערבבים. התערובת צריכה להיות נוחה ליצירת לביבות בידיים בקלות, ולא נוזלית. אם העיסה קשה מוסיפים עוד ביצה.
3. מוסיפים בצל ירוק ומערבבים קלות, כדי שהבצל ישתלב בעיסה.
4. מלבבים לביבות בידיים רטובות.
5. מטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה. בתאבון מתאים ליד פירה  וסלט ירקות
.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה