בוק דה דמא עוגת נוסטלגית ללא גלוטן!
עוגת שקדים מהממת של המטבח הטריפוליטאי
הידוע בחיבתו המוגזמת לשקדים.
מצרכים
4 ביצים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/4 כוס שמן
250 גר' קמח שקדים
כפית כרכום לצבע הצהוב
חצי כוס קמח תמי
כפית אבקת אפייה
1/3 כוס מיץ תפוזים טרי
כפית גרידה מתפוז
כפית גרידה מלימון
2 כפות תמצית שקדים איכותית
2 טיפות מי זהר
ההכנה
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצץ יציב ולאט לאט מווסיפים את כל החומרים, משמנים תבנית בשמן . מכניסים את התערובת לתבנית ולתנור חם 180 מעלות ץ מפזרים אבקת סוכר מלמעלה בתאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה