יום שלישי, 24 באפריל 2018

טחינה אורגנית מתוצרת "אחוה

עוגיות  טחינה

שתיים וחצי כוס קמח לבן (ניתן להמיר חצי כמות לקמח מלא)

¾ כוס  טחינה משומשום מלא "אחווה,

100 גרם מזולה  או חמאה

½ כוס סוכר

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

חופן אגוזי קשיו, לעיטור



אופן הכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערה מערבבים את כל המצרכים מלבד אגוזי הקשיו לקבלת בצק אחיד (אין צורך ללוש).
  • מכינים תבנית גדולה עם נייר אפייה.
  • לוקחים בערך כף מהתערובת, מגלגלים ומשטחים ליצירת עוגיה. ניתן גם להכין עוגיות קטנות יותר בעזרת כפית. נועצים בכל עוגיה אגוז קשיו.
  • אופים 13-20 דקות, עד שהעוגיות הזהיבו והתקשו.
  • מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר 20 דקות לפני שאוכלים.


טחינה אורגנית מתוצרת "אחוה" בעלת הערכים התזונתיים והבריאותיים מהגבוהים בקטגוריה – עשירה בסידן, ברזל וסיבים תזונתיים וללא תוספת מלח • חברת "אחוה" שומרת על מעמדה כמותג הטחינה הנמכר בישראל לשנת 2017
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ומוצרי מאפה, יוצאת במיתוג מחדש לאריזות הטחינה האורגנית מתוצרתה. החברה משיקה טחינה אורגנית רגילה וטחינה אורגנית מלאה בעיצוב חדש, השם דגש על יתרונותיה של טחינה אחוה – היותה טבעית לגמרי, ללא תוספת מלח ועשירה בערכים בריאותיים כמו סידן, ברזל ובסיבים תזונתיים. 
על פי דו"ח סטורנקסט לשנת 2107, מותג הטחינה של חברת "אחוה", הינו המותג הנמכר ביותר בישראל לשנת 2017, הובלת שוק עליו שומרת אחוה בשנים האחרונות. על פי הדו"ח, מחזיקה "אחוה" בנתח שוק כספי של 32.5% בקטגוריית הטחינה הגולמית ובנתח שוק כמותי של 41.6%. לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של "אחוה", הטחינה ללא ספק ממשיכה במגמת עלייה בביקוש. אחוה מובילה בפער לא קטן זאת משום שאחוה מוכרת את תוצרתה הטבעית והאיכותית במחיר שווה לכל נפש כחלק ממדיניות המחירים שלה. לדבריו, העיצוב החדש לאריזות הטחינה האורגניות של החברה הינו המשך ישיר לעיצוב החדש שהשיקה אחוה לפני כשנתיים לטחינות מתוצרתה, מהלך אשר הוכתר בהצלחה רבה ונהנה מאהדת הקהל.
כשרות הבד"ץ העדה החרדית ירושלים (פרווה).
מחיר מומלץ לצרכן: 10 – 13 ₪ לאריזת 500 גרם. 
להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.