סלט חצילים על מצע חסה
אופן הכנת המתכון
1. לקלות את החצילים על אש גלויה כ- 5 דקות מכל צד או עד שמתרככים, לקרר ולקלוף בעדינות.
2. למעוך במזלג, להוסיף את שאר המצרכים, לערבב היטב ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים. לצלחת על צלחת להניח עלי חסה ושומר מעל לסחוט לימון ולפזר גבינה בולגרית
3. לתבל עוד במידת הצורך, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון
2. למעוך במזלג, להוסיף את שאר המצרכים, לערבב היטב ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים. לצלחת על צלחת להניח עלי חסה ושומר מעל לסחוט לימון ולפזר גבינה בולגרית
3. לתבל עוד במידת הצורך, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון
תגובות
הוסף רשומת תגובה