סלט חצילים על מצע חסה

  • סלט חצילים על מצע חסה וגבינה

  • חציל קלוי על האש
  • בצל קצוץ
  • שום - כף, כתוש.
  • פטרוזיליה - 1/2 כוס-קצוץ - סה"כ (25 גרם)
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה, לפי הטעם.
  • מיץ לימון - כף (10 מ"ל), טרי - לפי הטעם.
  •  עלי חסה שטופים ונקיים  עלי שומר שטופים ונקיים 
גבינה צפתית או בולגרית קוביות
1. לקלות את החצילים על אש גלויה כ- 5 דקות מכל צד או עד שמתרככים, לקרר ולקלוף בעדינות.
2. למעוך במזלג, להוסיף את שאר המצרכים, לערבב היטב ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים. לצלחת על צלחת להניח עלי חסה ושומר מעל לסחוט לימון ולפזר גבינה בולגרית
3. לתבל עוד במידת הצורך, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!