ריבועי שוקלד עם חמאת בוטנים

2כוסות פתיבר שופרסל
חצי כוס סוכר
100 גר' חמאה
רבע כפית מלח
3/4 כוס חמאת בוטנים  שופרסל
150 גר' שוקולד מריר עם אגוזים שופרס

ממסים את החמאה במיקרוגל או על הגז. מוסיפים לחמאה את הפתיבר  שבור לחתיכות גסות   והסוכר והמלח ומערבבים. מוסיפים לתערובת 3/4 כוס חמאת בוטנים ומערבבים לתערובת אחידה.
מצפים תבנית בנייר אפיה, ומעבירים את התערובת לתבנית. בנתיים מכניסים לפריזר.
בקערה במיקרו ממסים את השוקולד המריר ו2 כפות חמאת בוטנים, בפולסים של 30 שניות, כדי שהשוקולד לא יישרף. מערבבים בין פולס לפולס. שהתערבות חלקה וכל השוקולד נמס, מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים עליה את ציפוי השוקולד.
מחזירים למקפיא לכחצי שעה-40 דקות. מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות.






תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה