סלט עדשים וחצילים מטוגנים




מרכיבים
100 גרם בורגול גס
100 גרם עדשים שחורים
100 ג'ר בטטה בקוביות של 1 סמ
 חצילים קוביות מטוגנים
לקשוט גרגרי רימון
חסה ושומר שטופים קצוצים
1/2 בצל
3 כפות סילאן
חצי לימון
3 כפות שמן זית
3 כפות פקאן מסוכר

200 ג'ר בולגרית מעודנת
מעט מלח
מעט פלפל
אופן הכנה:
יש לבשל את העדשים כ- 22 דקות במים רותחים, לסנן במסננת ולשטוף עד שהעדשים בטמפרטורת החדר. את קוביות הבטטה נאפה בתנור עד להשחמתן מעט ואת הבורגול נשרה עם כ- 100 מ"ל מים רותחים במשך כחצי שעה.ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

ברכת השחר עדות המזרח!

שעועית בסלק או טבחה בסלק ! וגם קוקלה!