ביסקוטי איטלקי


  •  3 וחצי כוסות קמח (500 גרם)
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כפית מלח
  • 3 ביצים
  • 1 וחצי כוסות סוכר (300 גרם)
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • צימוקים אוכמניות חמוציות מה שבא לכם
  • 3 כפות ברנדי או ליקר אחר (אפשר גם חלב) (45 מ"ל)
  • 3 וחצי כוסות שקדים ואגוזים לא קלויים (350 גרם)
  • לערבב הכל להכין רולדות לאפות חצי שעה ואחר כך לחתוך את הרולדות לפרוסות דקות לעוד חצי שעה  עד שיתיבשו להכניס לקופסא אטומה נשאר להרבה זמן תרגישו שאתם באיטליה  תהנו


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

ברכת השחר עדות המזרח!

כבודו כל הפרקים! פרק סיום העונה

טבחה בחצילים טריפולטאי!