עוגת שוקולד ללא ביצים
2 כוסות קמח תופח שופרסל
1 כוס סוכר
1 כוס שוקו אבקה שופרסל
1/2 כפית מלח
2 כוסות מים רתוחים
1/2 כוס שמנת מתוקה
שוקולד עם אגוזים שופרסל
לקרם
1 כוס סוכר
1 כוס שוקו אבקה שופרסל
1/2 כפית מלח
2 כוסות מים רתוחים
1/2 כוס שמנת מתוקה
שוקולד עם אגוזים שופרסל
לקרם
5 כפות אבקת שוקו שופרסל
חצי גביע שמנת מתוקה
חצי גביע שמנת מתוקה
כף קפה נמס שופרסל
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים קמח וסוכר, מוסיפים אבקת שקו ומלח ומערבבים.
2. מוסיפים את המים הרתוחים ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב
3. משמנים תבנית ושופכים את התערובת.
4. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות. מצננים
2. מוסיפים את המים הרתוחים ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב
3. משמנים תבנית ושופכים את התערובת.
4. אופים בתנור שחומם מראש כ-45 דקות. מצננים
לקרם:
5. מערבבים את אבקת השוקו והקפה נמס עם השמנת המתוקה בעזרת כפית היטב עד שנוצרת משחה נוזלית ושופכים על העוגה
תגובות
הוסף רשומת תגובה